Buitenverlichting voor senioren – Guru voor landschapsverlichting

Hoe LED-buitenverlichting kan helpen bij het creëren van een veiligere thuisomgeving voor senioren

Voorkom vallen voor senioren en maak uw tuin er geweldig uit met de juiste soort buitenverlichting

Buitenverlichting is net zo belangrijk als het ontwerpen van binnenverlichting. Universeel ontworpen buitenverlichting zorgt voor een soepele overgang tussen binnen en buiten wanneer de avond aanbreekt. Een goed uitgevoerd ontwerp voor buitenverlichting maakt ook het verschil bij het transformeren van uw entree van alledaags naar uitnodigend en gastvrij – en veilig. Dit is vooral belangrijk als het gaat om ouder worden en het voorzien in de behoeften van senioren.

Volgens gegevens van de Centra voor ziektebestrijding, “Elke seconde van elke dag valt een oudere volwassene (65+) in de VS, waardoor vallen de belangrijkste oorzaak is van letsel en overlijden door letsel in deze leeftijdsgroep. Een op de vier oudere volwassenen valt elk jaar in de Verenigde Staten, waardoor vallen een probleem voor de volksgezondheid wordt, vooral onder de vergrijzende bevolking.”

Buitenverlichtingsarmaturen zijn van vitaal belang voor de ogen van een bejaarde om stevig te staan. Lichte gebieden met veel verkeer om veilige mobiliteit te bevorderen en de kans op vallen te verkleinen. Alle in- en uitgangen moeten worden gebaad met voldoende licht ten behoeve van ouder wordende ogen. Andere delen van de buitenruimte, zoals trappen en looppaden, verdienen ook aandacht, aangezien dit de gebieden zijn waar mensen naartoe navigeren om zonder ongelukken de eindbestemming te bereiken om te ontspannen en te verjongen. Trappen moeten goed verlicht zijn om struikelen en uitglijden te voorkomen. Verlicht steile hellingen op een wandelpad of wandelpad zodat een senior met beperkt gezichtsvermogen de helling veilig kan anticiperen en de hoogteverandering nauwkeurig kan beoordelen.

SeniorenHet zou goed zijn om een ​​verlichtingssysteem te installeren dat automatisch aangaat als het donker wordt, om te voorkomen dat senioren eraan denken ze aan te zetten. Met een digitale timerregeling zorgt het verlichtingssysteem ervoor dat het pand elke avond verlicht is. Dit zal senioren helpen om de natuur in te gaan om te sporten en te genieten van de frisse lucht en de geluiden van de natuur in het donker.

Dit zijn slechts een paar manieren om het buitenleven te verlichten met LED-landbouwverlichtingssystemen met laag voltage die kunnen voldoen aan de behoeften van senioren en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van uw huis in het donker vergroten.

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Industriele lampen
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart