Vier ideeën voor terrasverlichting om te overwegen

Is er iets beters dan thuiskomen na een lange dag op het werk of tijdens een ontspannende dag thuis dan buiten op je terras te zitten? De omgeving is misschien het beste als de zon schijnt, maar hoe zit het als de maan schijnt? Misschien vindt u de behoefte aan landschapsverlichting buitenshuis. Met de hulp van Landscape Lighting Pro kunnen we helpen.

Het bevestigen van buitenlampen aan bomen kan een effect creëren voor elk moment van het jaar. Naast het werpen van uniek licht op delen van uw tuin, is een populaire manier om uw terras te verlichten, het bevestigen van lampen aan bomen om het terras te verlichten.

Om dit optimaal te laten werken, moet u natuurlijk een boom dicht bij uw terras hebben. Het is een geweldige verlichtingsoptie als uw omgeving het toelaat en de opties opent om u te concentreren op uw terrasomlijsting en tuingebieden om een ​​prachtige ambiance te creëren.

Dek Trap Verlichting

Het verlichten van uw terrastrap kan een eenvoudige oplossing zijn om zowel uw trap te verlichten als om uw terras ’s nachts subtiel te verlichten. Dit is een praktische manier om de loopbrug te verlichten, zodat je niet struikelt in het donker.

Het wordt aanbevolen om een ​​expert te raadplegen voordat u terrastrapverlichting toevoegt, aangezien er mogelijk bouwvoorschriften zijn waaraan u moet voldoen wanneer u deze aan uw terras toevoegt. dek-trap-verlichting-slc-utah

String Lights ook wel bekend als Bistro lights

Het toevoegen van lichtslingers aan elk terras is een geweldige manier om functionaliteit en schoonheid toe te voegen. Ze kunnen zorgen voor zachte verlichting die je terras op de mooiste manier kan benadrukken. Het ophangen van lichtslingers rond uw terras is een geweldige manier om licht toe te voegen en tegelijkertijd de sfeer van uw terras te verbeteren. lichtslingers-bekend-als-bistros-slc-utah

Dekpaalverlichting

Ten slotte zullen we een beetje ingaan op postlichten. Op de palen zijn dekpaallampen gemonteerd. Deze verlichtingsarmaturen zijn geweldig om te hebben, omdat ze u helpen te zien wanneer u de trap op of af gaat en ze kunnen worden gebruikt in combinatie met de andere reeds besproken verlichtingstechnieken om die perfecte balans tussen licht en accent voor uw terras en de omgeving te creëren. buiten landschap.deck-post-lights-slc-utah

Bent u op zoek naar een professioneel lichtontwerp?

Als u op zoek bent naar een professional om u te helpen bij het installeren van uw landschapsverlichting, vraag dan een adviesgesprek aan hier! Laat onze ontwerpers niet alleen een functionele eigenschap creëren, maar ook een die de schoonheid van uw huis zelfs ’s nachts benadrukt.

Bij Landscape Lighting Pro is de kunst van buitenverlichting is een echte passie waar we aan werken om te perfectioneren. Het ontwerpen van elegant op maat gemaakte landschapsverlichtingssystemen is gewoon alles wat we doen. Al meer dan 15 jaar streeft ons bekroonde team van ontwerpers en vakmensen ernaar om de best mogelijke buitenverlichtingservaring te bieden aan mensen thuis en aan bedrijven in de Wasatch Front en daarbuiten.

VRAAG EEN OVERLEG AAN

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Industriele lampen
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart