Toptips voor tuinverlichting — Toplightco

Wist u dat ongeveer 87% van de Britse huishoudens toegang heeft tot prachtige privétuinen? Als u op die lange lijst staat en geïnteresseerd bent om de uwe om te toveren tot een gezellige buitenruimte waar u kunt ontspannen, kletsen met vrienden en familie en plezier kunt hebben, overweeg dan moderne ideeën voor tuinverlichting.

Het mooie van de beste tuinverlichting is dat ze de visuele aantrekkingskracht van je huis versterken, de unieke eigenschappen benadrukken en de waarde verhogen. Ze houden ook inbrekers op afstand, zodat u en uw gezin zich veilig voelen als de duisternis invalt.

Maar hoe moet u dan uw tuin verlichten? Het is makkelijk! Bekijk deze vijf inspirerende ideeën voor buitenverlichting om te ontdekken.

Hang lichtslingers in je achtertuin

Lichtslingers zijn altijd de onbezongen helden geweest van het verlichten van tuinen. Overweeg ze omdat ze niet alleen ’s nachts uw achtertuin verlichten; ze verbeteren de sfeer en bepalen de stemming.

Bovendien zit de markt boordevol dimbare lichtslingers waarmee u de verlichting naar eigen inzicht kunt aanpassen. Sommige kits worden zelfs geleverd met timers om u te helpen beslissen wanneer ze afgaan en om hun levensduur te verlengen.

Dus, waar moet je je lichtslingers ophangen? De beste positie hangt af van het effect dat u hoopt te krijgen.

Als je bijvoorbeeld alleen je tuin wilt verlichten, laat ze dan over de beschikbare meubels gaan, over de takken van bomen in de buurt of langs de looppaden. Aan de andere kant vereist het instellen van een romantische sfeer dat je ze ergens anders plaatst, zoals rond een boomstam.

Overweeg oogverblindende ideeën voor pergolaverlichting

Het verlichten van pergola’s behoort nu tot de meest fantastische ideeën voor buitenverlichting, en dat heeft een goede reden. Het verhoogt de aantrekkingskracht van uw woning en helpt u bij het creëren van visuele aandachtspunten binnen de tuinstructuur. Bovendien creëert het een magische, uitnodigende sfeer voor een romantische avond met je geliefde.

Gelukkig zijn er tal van prachtige manieren om je pergola te verlichten. Gebruik bijvoorbeeld downlights om een ​​eigentijdse look te creëren en tegelijkertijd de gewenste glans te krijgen. Als je van de Boheemse stijl houdt, zijn enkele kleurrijke lantaarns met verschillende hoogtes wellicht alles wat je nodig hebt.

Stel dat u een luxe uitstraling wilt bereiken, overweeg dan elegante hangers die aan het plafond van de structuur hangen. Ze zullen nog aantrekkelijker zijn als ze verschillende hoogtes hebben.

Strings van warmwitte guirlandes kunnen ook een grote bijdrage leveren aan het opfleuren van uw pergola. U kunt enkele LED-kaarsen op de vloer plaatsen om een ​​vleugje romantiek aan uw verlichtingsplan toe te voegen.

Creëer een prachtig verlichte achtergrond met lampen op grondniveau

Soms is hoogwaardige buitenverlichting op grondniveau alles wat je nodig hebt om een ​​geweldige gloed in de achtertuin te creëren. Ze zorgen voor een moderne esthetiek die van uw tuinruimte de place to be maakt wanneer u gasten wilt ontvangen of wilt genieten van een heerlijke avond met familie.

Bovendien creëren grondspots adembenemende silhouetten van verschillende objecten in uw tuin, waaronder bomen en standbeelden.

Zorg ervoor dat u kiest voor opties op zonne-energie als u op zoek bent naar iets milieuvriendelijks. De opties voor buitenverlichting zijn automatisch en betaalbaar. Ze zijn ook veelzijdig, dus je kunt ze vrijwel overal in je tuin plaatsen, ook op gras en terrein, achter struiken en bloemen of langs paden.

Als je buitenverlichting op grondniveau overweegt voor je kleine of ruime tuin, houd er dan rekening mee dat ze niet zijn ontworpen om veel druk te weerstaan. Vermijd daarom dat u erop loopt of uw auto eroverheen rijdt – ze zullen het niet overleven en u moet misschien terugkeren naar de markt voor anderen.

Bovendien creëren grondspots adembenemende silhouetten van verschillende objecten in uw tuin, waaronder bomen en standbeelden.

Zorg ervoor dat u kiest voor opties op zonne-energie als u op zoek bent naar iets milieuvriendelijks. De opties voor buitenverlichting zijn automatisch en betaalbaar. Ze zijn ook veelzijdig, dus je kunt ze vrijwel overal in je tuin plaatsen, ook op gras en terrein, achter struiken en bloemen of langs paden.

Als je buitenverlichting op grondniveau overweegt voor je kleine of ruime tuin, houd er dan rekening mee dat ze niet zijn ontworpen om veel druk te weerstaan. Vermijd daarom dat u erop loopt of uw auto eroverheen rijdt – ze zullen het niet overleven en u moet misschien terugkeren naar de markt voor anderen.

Maak gebruik van uplighters om specifieke gebieden te markeren

Hier is nog een beproefd idee om je tuin op te fleuren. Uplighters creëren een opvallend lichteffect door de aandacht te vestigen op verschillende delen van uw buitenruimte, zoals bomen, muren, zithoeken, paden, waterpartijen en begroeiing.

Een van de redenen waarom mensen de voorkeur geven aan uplighters boven veel andere soorten tuinverlichting, is hun gebruiksgemak. Je hoeft alleen maar een heldere verlichtingsarmatuur naar boven gericht op de grond te monteren om de lichtstraal het object te laten raken dat je wilt accentueren.

Maar vergeet niet dat u niet wilt dat uw gasten zichtproblemen krijgen als ze eenmaal langskomen. Installeer de uplighters dus zo dat het licht van hen wordt weggeleid om verblinding te voorkomen.

Beperk jezelf ook niet bij het zoeken naar uplighters om in te investeren. Er zijn talloze opties beschikbaar, zoals schijnwerpers, inbouw uplighters en spots. Ze beschikken ook over verschillende functies, waaronder passieve infrarood (PIR)-sensoren, RGB-kleurveranderingstechnologie en verschillende afwerkingen.

Installeer LED-verlichting onder uw tuinbanken

Verlichting onder de stoelen is ook super effectief in het creëren van een betoverende buitensfeer. Schitterende LED buitenverlichting zijn het meest bekend om dit doel te dienen; ze definiëren het gebied rond de tuinbanken en voegen diepte toe.

Maar als je het meeste uit tuinverlichting onder de stoel wilt halen, zorg er dan voor dat ze passen in het unieke ontwerp dat je voor je achtertuin hebt gemaakt.

Tegelijkertijd moeten de LED-lampen van hoge kwaliteit zijn en volledig verzegeld. Omdat ze voor buiteninstallatie zijn, zijn ze gevoelig voor schade door de elementen. En je wilt niet om de paar maanden de lampen vervangen.

Gelukkig zijn LED-lampen verstelbaar, dus je kunt de tint zo vaak aanpassen als je wilt om je gewenste sfeer te creëren.

Koop hoogwaardige buitenverlichting bij Toplightco

Toplightco is een toonaangevende leverancier van betaalbare, energiezuinige, duurzame buitenverlichting in het VK. Het maakt niet uit of u een commerciële of residentiële ruimte wilt verlichten – u vindt precies wat u zoekt bij onze vertrouwde lichten winkel.

Bij Toplightco doen we er alles aan om u te helpen bij het uitvoeren van uw briljante, unieke ideeën voor tuinverlichting. Weet je wat, we hebben een breed assortiment buitenlampen om te ontdekken, inclusief waterdichte RGB-opties voor je zwembad en de mooiste bolderlampen om je tuinpaden op te fleuren.

Klaar om uw tuinverlichtingsproject te starten? Neem contact op met onze betrouwbare en deskundige verlichtingsexperts om de beste innovatieve buitenverlichting voor u te bespreken!

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Industriele lampen
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart